Herkulliset leipomotuotteet Tampereen Kauppahallista

Ota yhteyttä

Pullapuoti Wileniuksen laadukkaat ja varmasti tuoreet leipomotuotteet ovat saatavilla myymälästämme Tampereen Kauppahallin keskikäytävältä. Leivomme tuotteemme paikan päällä kauppahallissa. 

Tervetuloa nauttimaan tuoreen pullan ja leivän tuoksusta sekä herkullisista tuotteistamme! 

Valikoimaamme kuuluu niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, ja toimitamme esimerkiksi leivonnaisia ja erilaisia täytettyjä leipiä tilauksesta juhliin, yritystapahtumiin ja kokouksiin.

Kysy lisää tai tee tilaus!

Tutustu leipomotuotteisiimme!

Etsitkö makeita leivonnaisia, kuten erilaisia pullia tai kakkuja, kahvi- tai juhlapöytään? Vai tarvitsetko suolaisia leivonnaisia tai täytettyjä leipiä tarjoiltavaksi yrityksesi tilaisuuteen? Voit luottaa Pullapuoti Wileniuksen osaamiseen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Saat meiltä erilaiset tuoreet leivonnaiset jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. 


Tutustu tuotteisiimme oheisessa kuvagalleriassa.

Valinnanvaraa sekä suolaisen että makean ystäville

Kaipasit sitten suolaista tai makeaa tarjottavaa, me täytämme toiveesi. Valikoimaamme kuuluu tuoreet leivät, patongit ja sämpylät, jotka kruunaavat aamupala- tai välipalapöydän. Täytämme ja höystämme tarvittaessa leipäsi ja sämpyläsi toiveidesi mukaan.  

Tiskistämme löytyy myös makeita herkkuja laidasta laitaan, aina perinteisistä pullista kakkuihin. 


Tule leivonnaisostoksille myymäläämme ja maista esimerkiksi maistuvia kääretorttujamme, käpykakkujamme ja perunaleivoksiamme!

Tilaa leivonnaiset – me hoidamme kuljetuksen!

Toimitamme leipomotuotteita tilauksesta sekä koteihin että yrityksille. Soita meille ja kerro mitä tarvitset, me hoidamme loput. Saat tuoreet ja tuoksuvat leipomotuotteet pöytääsi tai tapahtumaasi alta aikayksikön! 


Palvelemme Tampereen Kauppahallista käsin ja tarjoamme Tampereen keskustan yrityksille ilmaiset työpaikkatoimitukset.

Kysy lisää tuotteistamme!